Gå grøn for miljøet – Miljøvenlige Epoxy gulvbelægninger

Gå grøn for miljøet – Miljøvenlige Epoxy gulvbelægninger

 At gå grøn og have fokus på miljøvenlighed betyder ofte noget forskelligt fra person til person. Fra mit perspektiv betyder det; Undgå enhver tiltag der har negativ effekt på vores miljøgrundlag. De fleste ville måske ikke tænke, at det at installere epoxy gulve faktisk er at gå grøn og beskytte miljøet. Men jeg kan ikke være mere uenig. Gulvbelægning er blevet ganske miljøvenlig.

Her er 3 måder hvorpå du kan reducere din negative indflydelse på miljøet ved at vælge det rigtige gulvlægnings firma.

  • 1. Vælg et firma der har fokus på kvalitet men også effektivitet. Sørg for at de installerer 100% solidt epoxy, hvor uretan mængden er under 8 gram pr. liter.
  • 2. Når du installere epoxy gulve, så kan du øge lysets refleksionsevne med op til 300 procent. Ved at øge belysningen gennem det rette gulv kan du spare på watt og mængden af lysinstallationer. Det reducerer ikke blot dit energiforbrug men sparer dig også penge på din næste elregning.
  • 3. Epoxygulve er holdbare og har en utrolig lang levetid. De går ikke bare i stykker. De er derfor også nemmere at rengøre og at holde rent – set i forhold til standard beton gulve. Ved at installere et gulv med den korrekte gulvbelægning, kan du rengøre dit gulv med minimal indsats og brug af hårde kemikalier.

Epoxy gulvlægnings firmaer som er seriøse omkring deres virke har ofte samarbejdspartnere med virksomheder som fremstiller den bedste epoxy. Virksomheden Vesla har netop denne ordning. Deres flydende gulvløsninger er i topklasse. Både som produkt men også set ud fra deres hensyn til miljøet.

Vesla tilbyder løsninger inden for:

Ønsker i at læse mere om Vesla og de forskellige gulvløsninger de tilbyder – så kan i besøge deres hjemmeside her. 

Fra gulv til alt andet i vores hjem. Alt har indflydelse på miljøet. Det er vores opgave at mindske den negative indflydelse af de valg vi har til rådighed. Vi anbefaler selvfølgelig ikke, at din hverdag ændres. Du skal ikke tage drastiske skridt mod en total miljøvenlighed. Det er de små ændringer i hverdagen, som akkumuleret har stor betydning for vores miljø. Det er en samlet indsats, hvor din blot er en dråbe i vandet i et kæmpe hav af mennesker.

Ønsker i at læse mere om, hvordan i kan reducere jeres indslag på miljøet i Jeres hjem, anbefaler i at læse:

ENERGIRENOVERING OG MILJØET og 3 RÅD TIL AT SPARE PÅ VANDET

 

Comments are closed.