Naturlig og økologisk hudpleje

Naturlig og økologisk hudpleje

Sponsoreret indhold

 

Vi glemmer ofte at huden er kroppens største organ, ikke fordi størst er vigtigst, men det ER vigtigt at passe på vores hud. Nogle af de mest nævnte måder at gøre det på er, fx ved at drikke rigeligt med vand, passe på i solen og undgå cigaretterne. Der bliver også ofte nævnt hvordan man kan spise sig til en smuk hud; personligt kan jeg se på min hud, hvis jeg i en periode bliver lidt for glad for fed mad og sukker.

Men som sagt så er huden kroppens største organ, det er den vi ånder igennem og ved at svede køler vi kroppen ned. Huden optager også det som den kommer i kontakt med, såsom cremer, sæber og parfumer. Forskning har faktisk vist at vi optager mindst 60% af det vi smører på huden. Det vil sige at hvis det produkt du smører på din hud er fyldt med parabener, sprøjtegift eller hormonforstyrrende stoffer, så vil 60% af det, bliver optaget i din krop. Derfor at det vigtigt at vi tænker os om, før vi bruger en masse produkter med ingredienser som vi ikke kender; ellers kan det få konsekvenser for os. Et personligt eksempel; ikke mit men min fars, han havde brugt parfume i lang tid, nok det meste af hans liv, lige indtil den dag hvor det fik ham til at slå ud. Han valgte at holde en pause fra parfumen og så var der ingen problemer. Det kom der til gengæld et par måneder efter, da han forsøgte at bruge det igen. Det fik ham til at slå ud endnu en gang. Så nu er parfumen sat på hylden – for good. Og det er ikke fordi man ikke må bruge parfume, men man skal måske tænke sig om én ekstra gang, inden man tager bad i det.

For at undgå disse skadende stoffer kan man kaste blikket mod naturlige og økologiske hudplejeprodukter. Heldigvis er der mange brands og forretninger som fokuserer på naturlige og økologiske alternativer indenfor skønhedspleje. Jeg har selv fundet masser af lækre produkter indenfor naturlig og økologisk hudpleje. Derfor er der et stort udvalg hvor man kan vælge imellem mange forskellige olier, cremer, renseprodukter etc. Enhver er forskellige og hvad der virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden. Derfor er det vigtigt at lytte til sin krop når man er på rejsen ud for at finde det brand og de produkter som virker for en. Dyk ned i det økologiske dyb af naturlige produkter, til både mænd og kvinder, hos Elies her.

Comments are closed.