Kom mere ud i naturen

Kom mere ud i naturen

Sponsoreret indhold

Nu er foråret ved at være på vej. Efter mange måneder, hvor vinteren bare ikke ville give slip. Derfor skal det nydes i fulde drag, når solen endelig kommer frem. Når vi nu skal ud og nyde naturen og det efterhånden dejlige forårsvejr skal vi tænke på alle de kommende generationer, som også gerne skulle kunne det. Heldigvis er der så mange ting vi kan lave udenfor, uden at belaster miljøet for meget.

Udnyt din have

For at nyde naturen behøver du ikke tage langt væk hjemmefra. Du behøver ikke engang at forlade matriklen. Mange mennesker nyder at bruge tid i haven. Nogle slapper af ved at lave havearbejde. Nusse om planterne i ens blomsterbede, imens man nyder duften af nyslået græs.

Hvis at arbejde i haven ikke lige er din kop the, så har du masser af andre af muligheder i haven. Du kan sidde på terrasse med en god bog eller spille et havespil på græsplænen.

Tag ud i naturen

Danmark har en fantastisk natur, som nærmest fortjener at blive udforsket. Så snør vandrestøvlerne og vælg et af Danmarks fantastiske naturområder at opleve. Du kan enten opleve det alene og bruge turen som en form for meditation eller du kan dele oplevelsen med en anden. Er du et konkurrencemenneske kan du tage en skridttæller eller et aktivitetsarmbånd på og se, hvad du fysisk får ud af turen.

Pas på i solen

Man skal have respekt for solen. Vi har vist alle sammen oplevet, hvad der sker, hvis man ikke har. Det er de færreste mennesker, som ikke har oplevet at få en solforbrænding. Nu er vi godt nok kun i foråret, men solen har stadig magt.

Pointen er, hvis bare du tager dine forhåndsregler, så er solen faktisk sund for dig. Din krop får en masse D-vitaminer af at være i solen. Mangel på D-vitamin kan påvirke dit humør. Det er derfor så mange mennesker oplever at få en vinterdepression, de får ikke nok D-vitaminer.

Så fat dine vandrestøvler, din solcreme og gode humør. Tag ud og nyd naturen og indsaml en masse D-vitamin.

Comments are closed.