De socialt ansvarlige sneakers

De socialt ansvarlige sneakers

Sponsoreret indhold

Måske du allerede kender de feminine sneakers fra Philip Hog. Men hvad du måske ikke kender til endnu er de grundlæggende principper bag mærket. Læs mere om det facinerende mærke her.

Philip Hog sneakers

Philip Hog stræber efter at skabe sneakers med et socialt ansvar. Målet er ganske enkelt at skoene skal være med til at fjerne barrierne mellem mand og kvinde samt mellem lande og kulturer. Bag mærket Philip Hog Stockholm står den svenske designer Philip Höglund. Hans sneakers har en klassisk og enkelt form med et ungt og karakteristisk udseende.

Forskellen på mænd og kvinder

Philip Hog laver ultra trendy sneakers til enhver smag og til en yderst venlig pris. Mærket er for mange typer. Både unge og ældre kan gå i det. Dette skyldes at skoene har et enkelt design som med garanti passer til resten af garderoben. Du bør derfor gøre dig selv den tjeneste at tjekke Philip Hog ud, da du med sikkerhed vil finde noget som passer perfekt til dig. Mangler du et par fede sko med flad hæl, som du både kan bruge til hverdag og fest, har Philip Hog det hele. Det er netop med dette design, at brandet søger at udviske forskellen på mænd og kvinder. Uanset om det lykkes elller ej, så forener Philip Hog “coolness, glæde og lykke” udtaler Philip Höglund. Du kan blandt andet købe philip hog shoes online hos Shopsucces.dk.

 

 

Comments are closed.