Kom på en uforglemmelig ferie

Kom på en uforglemmelig ferie

Sponsoreret indhold

Som studerende kan det eneste man drømmer om at komme langt væk fra studiet til en dejlig, varm feriedestination. Derfor vælger mange unge også at rejse sydpå på en ungdomsrejse hver sommer. De mest attraktive destinationer for unge er Magaluf og Sunny Beach. Magaluf er på Mallorca og Sunny Beach er i Bulgarien. Sunny Beach blev for alvor kendt efter reality-serien ”sommer i Sunny Beach”. Det er efterfølgende blevet meget populært for mange unge at tage syd på hver sommer. Dog går en samfundsdebat lige nu på, om de unges sommerferie alt for ofte går op i druk.

partyresor

Men gør den nu også det?

Mange, specielt den ældre destination, mener at mange unge drikker for meget, og det kan de måske have ret i. I hvert fald hvis man sammenligne de forskellige generationer. Nu er det normalt for mange unge mennesker at drikke både fredag og lørdag, og dem der er rigtig dedikerede drikker også torsdag. Det er ikke godt for sundheden, og det kan faktisk også påvirke de unges indlæring og dermed medføre, at de får mindre ud af deres uddannelse.

Hvorfor tager unge afsted på en ungdoms rejse?

Ud over at tage til Sunny Beach har mange unge de seneste år også vendt snuden mod den Italien – nærmere bestemt sicilien for at udleve en eventyrlig rejse. Mange unge tager afsted for at hygge sig og have det sjovt med deres venner. I en travl studietid med mange aftaler, lektier og afleveringer kan det være tiltrængt at komme afsted og få stresset helt af og få alle problemerne ud af verden. Derfor vælger mange unge at drage afsted om sommeren. Faktisk er det også en forholdsvis billig måde at rejse på.

Er rejser godt for miljøet?

Der er ingen tvivl om, at konstante afrejser med bus, tog, bil og fly har sin negative effekt på miljøet. Rejser er og forbliver dog en realitet for vores hverdag, og en snak om miljø kan derfor ikke foretages i bokstavelig forstand. Det personlige miljø er ligeså vigtig for omverdenen. Vores evne til at stresse af fra de gængse vaner vi gennemgår fra dag til dag, har bestemt en positiv effekt på hvorledes vi interagere med omverdenen, og for den sags skyld makromiljøet. Derfor vil jeg postulere, at rejser er positive.

 

Comments are closed.