Ting du bare skal have i dit hjem!

Ting du bare skal have i dit hjem!

Når du skal i gang med at indrette dit hjem, har vi hos Miljøpunkt en række produkter, som vi mener hører til i ethvert hjem. Du får i denne artikel vores favorit mærker og produkter.

Hay

Hay er dansk og mærket har på rekordfart indtaget et hav af danske hjem, hvor produkter fra mærket efterhånden fylder meget. Hay er blandt andet kendt for at lave flotte skriveborde, sofaborde, figurer samt andre flotte ting til hjemmet. Du kan finder Hay produkter på mange danske hjemmesider, men mærket forhandles også i flere fysiske butikker inklusiv Hays egne.

Kay Bojesen

Kay Bojesen er endnu en kendt dansk designer, der har formået at slå igennem i udlandet. Træfigurerne er nemlig i dag kendte i hele verden. For mange er en Kay Bojesen figur en personlig ting, og de er typisk forbundet med en bestemt periode, oplevelse eller noget helt tredje. Der findes en række forskellige figurer fra mærket men mest kendt er nok aben, gravhunden og kaninen.

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen må siges at være en af de mest kendte danske designere gennem tiden, og han har blandt andet designet Ægget, der er kendt i det meste af verden. Du finder i mange danske hjem produkter fra Arne Jacobsen, og de passer ind i de fleste hjem på grund af det tidløse design.

Det var vores guide til nogle af de designere, som vi mener du bør have i dit hjem. Du er meget velkommen til at skrive en kommentar med dine egne forslag, så vil vi medtage dem i vores næste guide.

Comments are closed.