Standardløsning eller specialløsninger ved bilindretning?

Standardløsning eller specialløsninger ved bilindretning?

Står du og skal have indrettet din varevogn, bil eller handicapbil, så kender du helt sikkert til problemstillingen, om du skal vælge en personlig indretning, eller en standardløsning. I dette indlæg vil vi behandle fordele og ulemper ved begge dele inden for bilindretning.

Standardløsning – fordele og ulemper

En standardløsning er en fast løsning, der i princippet fungerer lidt som en ”skabelon”. Er du tømrer kan du for eksempel få indrettet din varevogn med et inventar bagi, der er designet til at starte med. Fordelene ved at vælge sådan en løsning er, at det oftest vil være en smule billigere end det ellers ville have været. Det er lettere for værkstedet, og de ved hvad de skal lave med det samme. Materialerne vil typisk også være på lager, så du kan få indrettet hurtigst muligt. Ulemperne ved denne løsning er, at en standardløsning ikke er tilpasset din daglige arbejdsgang, og det kan skabe lidt problemer i det daglige arbejde. For at få en hverdag der er så flydende som muligt er det derfor vigtigt, at du har en vogn, der er indrettet efter dine behov og dit udstyr.

Fordele og ulemper ved en specialløsning

En specialløsning er en løsning matchet lige præcis dine behov, og som tager hensyn til din daglige arbejdsgang. Fordelene er at du får en løsning der er skræddersyet til dig og som tager højde for dine behov og dit udstyr. Du vil derfor kunne spare meget tid i hverdagen og dermed kunne udføre dine opgaver hurtigere. Du kan også selv vælge, hvilket udstyr du godt kunne tænke dig. Ulemperne kan være, at det tit og ofte er dyrt at få indrettet en specialløsning, men det kan rigtig mange gange godt betale sig, da hverdagen bliver noget nemmere. Tit og ofte vil det også tage lidt længere tid at få indrettet en personlig løsning.

Comments are closed.