Vælg den rigtige specialist i automatdrejning mm.

Vælg den rigtige specialist i automatdrejning mm.

Der er mange virksomheder derude der tilbyder ydelser inden for fx automatdrejning, langdrejning, 3-d opmåling og andet. Men kvaliteten varierer meget af disse, og du kan derfor hurtigt blive overvældet når du står og skal til at vælge. Her et par gode råd til hvordan du vælger den rigtige.

Google er din ven!

Du kan hurtigt få et godt overblik over hvilke virksomheder der tilbyder de ydelser du er på jagt efter. En søgning på automatdrejning vil typisk give et forholdsvist godt overblik over hvilke virksomheder der tilbyder dette. Du bør dog undgå blot at kigge på den første side af google. Noter gerne forskellige virksomheder som ligger helt omme på side 3.

Når du har noteret dem ned på stykke papir. Er det til at gennemgå deres hjemmeside en efter en.

Ting at kigge efter:

Har de en god overskuelig hjemmeside der klart fortæller hvad de tilbyder? Er der masser af godt indhold på med eksempler, i form af fx god forklarende tekst eller gode videoer der viser hvordan de arbejder?

Gode eksempler:

www.lpm-production.dk / www.lpm-production.com / www.lpm-production.de

Her har de gjort meget ud af at lave noget indhold hvor i kan se hvordan tingene fungerer. Dem der ligger mest tid i at give brugerne noget indhold på deres hjemmeside, kan man forvente at de er ligeså kundemindede når i skal snakke om det i skal have udført. Noter de bedste sider rent indholdsmæssigt og gå videre til næste skridt.

Andre ting du skal tjekke

Regnskaber:

På proff.dk kan du tjekke om virksomheder har orden i regnskaberne og således ikke løber ind i problemer på længere sigt i form af at kunne levere din opgave.

Omdømme:

Brug trustpilot til at se om der er nogen anmeldelser. Det kan hurtigt betale sig på længere sigt. Derudover bør du trække på dit netværk og se om der er nogen der har haft et samarbejde med den pågældende virksomhed. Her kan linkedin være et godt bud.

Det var lige hurtigt omkring hvordan du bedst muligt vælger den rigtige virksomhed til dit projekt.

 

 

 

Comments are closed.