Miljøvenlige plankeborde

Miljøvenlige plankeborde

Vi lever i en verden, hvor vi alle er brugere. Vi udnytter vores globale ressourcer i en eksplosiv fart. Det bliver mere og mere besværligt at give tilbage til jorden.  Hvis vi skal følge trit med udviklingen og nedfældningen af træer, så skal der gøres noget drastisk.Derfor er det imponerende, når virksomheder og private genbruger allerede anvendte ressourcer. Intet skal gå til spilde. Intet skal kassere’s.

croppedimage740420-THORS-Upcycling-bolvrk-havn-genanvendelse-2

Rustikke plankeborde – en varm trend

Det er blevet en varm trend at genanvende træ til at bygge eksempelvis møbler. Gerne træ som har levet et helt og aldeles anderledes liv .  På denne måde giver man sit fremtidige møblement en historie og derved merværdi mens man samtidig beskytter miljøet. Rustikke plankeborde har et virvar af udnyttelses muligheder. De kan anvendes i haven, hvor de sammen med det omstående udemiljø skaber en seance for sjælen. De kan anvendes i stuen, som det nye luksusbord du bare må blære dig med overfor dine venner. Der er ingen grænser. Det er et levende kunstværk der sætter sjæl i lejligheden.

croppedimage740420-13-Thors-Uniq-plankebord

Azobétræ det nye kirsebær

Der er få virksomheder, som udnytter Azobétræ – et afrikansk træsort brugt i havneindustrien i de gode gamle dage. Det er en hårdfør træsort – Som gennem årene har fået banket en sjæl i sig fra alle de skibe der har lagt sig til havn. Intet træblok er ens og derfor bliver anvendelsen af denne fantastiske træsort altid til et eksklusivt og enestående møblement.  Der er ingen tvivl om at kirsebærtræ er en fantastisk sort – og derfor skal vi også passe på den i naturen. Ved at genanvende Azobétræ til møbleltyper som rustikke plankeborde –  holder vi hånden over moder-jord og beskytter vores fremtid. I fysikken siger man “ingenting forsvinder. Det bliver blot transformeret” og det er præcis denne tanke flere virksomheder burde udnytte i deres fremtidige produktion.

Comments are closed.